Peter TrompDe laatste Eer Fotografie

Staff Peter Tromp 750x500
Dit ben ik
 • Mensen mens
 • Respectvol
 • Empathisch vermogen
 • Integer
 • Oog voor detail
Werkwijze
 • Professioneel
 • Vooraf gesprek mogelijk
 • Invulling persoonlijke wensen
 • Betrokken
 • Service gericht

Afscheidsfotograaf

Met Fotografie ben ik Peter Tromp al zo’n 25 jaar bezig, iedere dag is voor mij ”de dag van de fotografie”. Mijn werk bestaat voor het grootste gedeelte uit pers fotografie en als specialisatie bied ik mijn dienst aan als uitvaartfotograaf.

”Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart”

Waarom bied ik mij aan als uitvaart/afscheids-fotograaf

Uit verhalen van andere mensen weten we dat er over het algemeen verschillende momenten komen die moeilijk te herinneren zijn. Om u te helpen om deze momenten en herinneringen opeenvolgend te krijgen, kunnen foto’s u daarbij heel goed van dienst zijn. Het is gebleken dat nabestaanden achteraf op deze manier hun verdriet en emotie een plekje kunnen geven met behulp van de gemaakte foto’s. Ook zullen er door de fotoreportage vele vragen bewust of onbewust beantwoord worden. Vooral jonge kinderen zullen zich weinig kunnen herinneren en vinden hun antwoorden en troost vroeg of laat terug in de beelden die op de dag zelf gemaakt zijn. Rouwverwerking heeft zijn tijd nodig en elk tastbaar iets kan daarbij helpen. Nabestaanden zijn achteraf erg blij met de foto’s, het wordt een blijvende en waardevolle herinnering. Ook voor degenen die niet bij het afscheid aanwezig waren, zij kunnen op deze manier toch getuige zijn van de dag dat er afscheid werd genomen.

Om deze redenen biedt ik mijn diensten aan zodat u, wanneer daar behoefte aan is, in de foto’s een stukje troost en rust zult kunnen vinden.

Het gaat mij niet om het verdriet vast te leggen maar juist die kleine, bijna onopvallende dingen worden vastgelegd, maar ook de warmte, de liefde die er is voor de overledene. Zo ook de liefde en verbintenis tussen de nabestaanden en aanwezigen.

Wat mag er van mij verwacht worden

Als fotograaf zorg ik voor een respectvolle reportage, welke met uiterste discretie en betrokkenheid in beeld wordt gebracht. Ik kan mij niet onzichtbaar opstellen maar ik zal er voor zorgen dat ik zo onopvallend mogelijk te werk ga.

Wat krijgt u van mij

De reportage als digitale bestanden, deze worden geplaatst op een usb stick en worden geleverd binnen enkele weken, maar altijd in overleg. Een mini harmonica-album is inbegrepen naast de digitale bestanden. Meer opslag of mini-album(s) zijn (na) te bestellen. Ook het verzorgen van een hoogwaardig album behoort tot de mogelijkheden, hierin zijn vele varianten.

‘’Beste Peter, wat ben ik blij dat je dit hebt gedaan voor ons. Toen de uitvaartbegeleidster mij dit aanbood twijfelde ik, maar achteraf totaal geen spijt. Ik moet er nu niet aan denken dat ik deze waardevolle foto’s zou moeten missen.’’

 

contactgegevens

06 57 67 01 89
Siercksmawei 27
9138 SW Niawier
www.delaatsteeerfotografie.nl

Sociale Profielen

Contact formulier

Voor direct mailen met Peter Tromp

  Meer nieuws van Peter:

  • Corona zorgt voor meer vraag naar afscheidsfotografie

   What is this highly valuable asset? Its own people. Says Morgan Fraud, the author of The Thinking Corporation, “Given that we are all capable of contributing new ideas, the question becomes how do you successfully generate, capture, process and implement ideas?”

   8 april 2020