Jolanda SiemonsmaAfscheidsfotografie Sneek

Staff JolandaSiemonsma 750x500
Dit ben ik
Werkwijze

Afscheidsfotograaf

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Jolanda Siemonsma uit Sneek, fotograaf, getrouwd met Erik en moeder van drie heerlijke wereld kinderen van 20, 18 en 15 jaar. En we hebben nog twee leuke honden, Bowie en Coco.

Mijn hele leven fotografeer ik al en toen ik van de Havo kwam had ik één grote wens: fotograaf worden.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Mijn fotografie

Ik ben in 2014 officieel gestart en heb een opleiding tot vakfotograaf gedaan en afgestudeerd. Ook ben ik een gecertificeerd als Moment Design fotograaf. De emoties en de liefde te mogen vastleggen in mooie reportages is mijn specialiteit. Bij bruiloften, familiereportages, portretten, maar ook de liefde bij een laatste afscheid.

Drie jaar geleden kwam ik per toeval in contact met de uitvaartfotografie. Iemand vroeg mij hiervoor. Het is zo dankbaar werk om dit werk te mogen doen. En de nabestaanden een herinnering te geven van dit laatste afscheid.

Met grote zorg en aandacht wil ik graag een tastbare en waardevolle herinnering aan een verdrietige gebeurtenis leveren aan de nabestaanden.

Een uitvaart in beeld

Voorafgaand aan de afscheidsreportage zal ik als fotograaf contact met u hebben over uw wensen en verlangens. Wilt u thuis foto’s laten maken of moet de begrafenis of crematie vastgelegd worden? Wat mag wel of juist niet in beeld? En door gebruik van de juiste apparatuur weet ik met een gedegen technische kennis zelfs bij vaak moeilijke lichtomstandigheden het juiste beeld vast te leggen. Ik werk discreet en integer met oog voor detail en respect voor de aanwezigen en probeer zo ‘onzichtbaar’ mogelijk te werk te gaan.

Elke foto is altijd een tastbare herinnering

Na de uitvaart ontvangt u een luxe fotoalbum met een selectie van de gemaakte beelden (altijd in overleg met u) en een usb-stick met alle dierbare beelden. Niet alleen voor u als nabestaande waardevol, maar wellicht ook voor familieleden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Uitvaartfotografie kan tevens een grote bijdrage leveren aan het rouwproces bij kinderen. Kinderen stellen rouw vaak uit zodat de aanwezigheid van foto’s in de toekomst hulp bij kan bieden bij vragen die er later ontstaan. Want ook verdriet mag in beeld gebracht worden.

publications

contactgegevens

Jonkvrouw 75
8607 GR Sneek
www.afscheidsfotografiesneek.nl

Sociale Profielen

Contact formulier

Voor direct mailen met Jolanda Siemonsma

 

Meer nieuws van Jolanda: