Uitvaartfotografen Noord werkte mee aan de uitvaartbijlage van de NDC groep

Persoonlijke wensen, maak ze kenbaar

Overlijden van een dierbare, we ontkomen er niet aan. Tijden veranderen, zo ook het bespreken van jouw wensen voor als je komt te overlijden. Er kan zo veel tegenwoordig en onze eigen wensen zijn hierin steeds belangrijker en dat is fijn. Als nabestaanden weten wat de wensen zijn, hoeven ze alleen nog maar te kijken naar wat voor hen wenselijk is.

In de Leeuwarder Courant van woensdag 4 november 2020 is ruimschoots aandacht besteed aan de vele facetten en mogelijkheden. Het doel van deze bijlage is; ‘’inspiratie en informatie rondom overlijden’’ te bieden. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, het wordt allemaal persoonlijker en dat is goed!

Uitvaart foto’s, de waarde is groot

Zo bespaar je vele vragen en zijn beslissingen makkelijker te maken. Zo ook, wel of geen fotograaf vragen om op de dag zelf alles vast te leggen. Gelukkig kan en mag het tegenwoordig. Als fotograaf gespecialiseerd in deze vorm van fotografie, zijn wij meer dan een fotograaf. Wij kennen de waarde van ons werk en werken vanuit ons hart. Daardoor zorgen wij dat tastbare herinneringen gekoesterd kunnen worden. Families die wij deze dankbare dienst hebben mogen leveren bevestigen ons dat regelmatig. Foto’s hebben ongekend veel waarde en geven steun en troost.

Altijd toestemming voor gebruik uitvaartfoto’s

Naast ons eigen verhaal is de bijlage ruim voorzien van foto’s die wij hebben mogen leveren.
Ten alle tijden is er toestemming gegeven door de families om deze te mogen gebruiken. Wij hechten veel waarde aan deze toestemming. Zonder zullen wij nooit een foto zomaar gebruiken. De reden waarom wij toestemming krijgen is omdat mensen hopen dat uitvaartfotografie net zo bespreekbaar en gewoon wordt als het uitzoeken van een kist, bloemen en kaarten. Maar ook dat mensen kunnen zien wat wij leveren.

Uitvaartbijlage_LC_Uitvaartfotografen Noord
Download hier het PDF

De Uitvaartfotografen Noord zijn dankbaar en trots

Wij; Gerda, Peter, Sandra, Jolanda en Kristel zijn dan ook dankbaar en trots, dat we aan deze speciale bijlage hebben mogen meewerken. Meer willen weten over onze diensten, wij komen er graag over vertellen en uiteraard bestaat de mogelijkheid om meer beeld materiaal te bekijken.

Vind hier al onze contact gegevens